3-driver in-ear monitors

Διαύγεια μεσαίων συχνοτήτων

 

Τα αγαπημένα από όλους τους τραγουδιστές και μουσικούς!

 

Απόλαυσε τα live σου με τα πλέον αξιόπιστα Soundz MUSE
Τα Soundz Muse V2 in ear monitors είναι τα ιδανικά ακουστικά για όλους τους performers που χρειάζονται αξιόπιστο και δυνατό ήχο, σε κάθε είδους περίσταση. Οι 3 υψηλής απόδοσης BA drivers, με την τεχνολογία Complex ™ crossover σε επιλεγμένες συχνότητες, προσφέρουν όγκο και δύναμη στις χαμηλές και χαμηλο-μεσαίες συχνότητες, ισορροπία στις μεσαίες και αέρινα πρίμα. Οι μουσικοί θα αγαπήσουν το “σώμα” που θα έχει το όργανο τους μέσα στη μίξη, ενώ οι τραγουδιστές θα βρούνε την απαραίτητη “δύναμη” που χρειάζονται στο μικρόφωνο τους. Και όλα αυτά, στην πιο προσιτή τιμή!
Ακριβώς όπως ένα καλό όργανο έχει την ικανότητα να σε εμπνέει και να σε ωθεί πέρα από τις συνήθεις δυνατότητές σου, τα MUSE v2 θα αναδείξουν τον καλύτερό σου εαυτό, σε κάθε live παράσταση!

 

Συνδύασε τα Muse με τα ambient filters

H τεχνολογία EDGE της Soundz, χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά φίλτρα με μια μοναδική τεχνολογία μεμβράνης. Η μεμβράνη αυτή λειτουργεί σαν δεύτερο τύμπανο και απορροφάει όλη την πίεση του ήχου από τα αυτιά. Διευρύνει τον ήχο, μειώνοντας το αίσθημα της απομόνωσης, εξαλείφοντας σχεδόν την κούραση που αισθάνεστε ύστερα από πολύωρη ακρόαση. Τα -10dB φίλτρα παρέχουν μέγιστο ambient ήχο, προσφέροντας την απόλυτη επαφή με τον κόσμο, προστατεύοντας παράλληλα την ακοή. Τα -17dB προσφέρουν μέτριο ambient ήχο και κυρίως pressure relief, ενώ παράλληλα παρέχουν μέγιστη προστασία από εξωτερικούς θορύβους. Τα total block φίλτρα, κλείνουν τον εξαερισμό.

Soundz 3D Perfect Fit ™ Tech

Σκανάρουμε, σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα in-ear monitors στα μέτρα των αυτιών σου, χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την πιο άνετη εφαρμογή στο αυτί.

Ενίσχυσε τις επιδόσεις σου!

Τα MUSE μπορούν να σε βοηθήσουν να αποδίδεις καλύτερα σε κάθε ζωντανή παράστασή σου. Είτε είσαι τραγουδιστής, μπασίστας, κιθαρίστας ή παίζεις πλήκτρα, τα MUSE custom in-ear monitors θα σου παρέχουν όλη την ένταση, τον όγκο σε όλες τις συχνότητες και την καθαρότητα του ήχου που θα χρειαστείς!

Aπίστευτο σύστημα καλωδίου

Αδιάβροχο και ισχυρό

 

Το Premium 2-pin καλωδιακό σύστημα Soundz έχει πιστοποίηση IP67 και προσφέρει ό, τι ακριβώς χρειάζεται ένας μουσικός! Προστατεύεται από τον ιδρώτα, τα νερά και είναι τρομερά αξιόπιστο!

 

Tο καλώδιο είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται αποκλειστικά για τις δικές μας ανάγκες με τις καλύτερες τεχνολογίες παραγωγής καλωδίων και με τα πιο ποιοτικά υλικά.

 

Η υφή του είναι σαν μετάξι ενώ το μήκος του είναι 1,25 μέτρο, αρκετό για να φτάσει άνετα σε έναν ασύρματο πομπό στη ζώνη σου, ιδανικό για επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές.

TECH SPECS

 

 • Driver Type/Count
  3 Sonion BA drivers per side
 • Driver Configuration
  1 high, 1 double low-mid
 • Frequency Response
  18Hz – 18kHz
 • Sensitivity
  120 dB/mW
 • Impedance
  16 Ohms @ 1kHz
 • Crossover
  Electrical 2-Way crossover
 • Bores
  Two bores
 • Isolation
  Up to -35 dB

 

 

 

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Δωρεάν ραντεβού
Προγραμματίστε ένα!
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ