Phonak Naída™

για τις πλεον σοβαρές παθήσεις ακοής

Αξιοπιστία και στιβαρότητα με καθαρό, πλούσιο ήχο

 • Binaural VoiceStream Technology™
 • AutoSense OS™ 3.0 / 4.0
 • Speech in Noise
 • NoiseBlock
 • SoundRecover2
 • RogerDirect™
Περιγραφή

Οι  γενιές Paradise και Marvel εστιάζουν σε αυτό που οι χρήστες περιμένουν  από ένα ακουστικό βαρηκοΐας πρώτης κατηγορίας – μια καθαρή, πλούσια εμπειρία ήχου.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία ακοής στον κόσμο, προσφέρει τη δυνατότητα streaming  κάθε  περιεχομένου ήχου απρόσκοπτα από iPhone®, smartphone Android ™ ή οποιαδήποτε άλλη  συσκευή Bluetooth® και στα δύο αυτιά σε στερεοφωνική ποιότητα. Τα ακουστικά βαρηκοΐας Paradise και Marvel είναι επίσης επαναφορτιζόμενα και λειτουργούν με ειδικές εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν απομακρυσμένη ρύθμιση των ακουστικών  καθώς και μεταγραφή κλήσεων φωνής σε κείμενο σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό που κάνει τις πλατφόρμες Paradise και Marvel μοναδική δεν είναι μόνο τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά, αλλά ο συνδυασμός όλων που λειτουργούν αρμονικά μαζί.

Το Phonak Naída ™ είναι το πρώτο πολύ δυνατό οπισθοωτιαίο (BTE)  στον κόσμο που διαθέτει αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία. Αυτό το ακουστικό βαρηκοΐας BTE προορίζεται για σοβαρή έως πολύ σοβαρή απώλεια ακοής.

Συγκρίνετε μοντέλα

Ισχυρός, πλούσιος ήχος
Από τη στιγμή που θα φορέσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Naída ™ Paradise ή Marvel, μπορείτε να περιμένετε την απόδοση που δεν υπάρχει δεύτερη σαν και αυτή.

Αυτή η νέα γενιά της  τεχνολογίας Phonak αναγνωρίζει και προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να ταιριάζει με ακρίβεια σε  καταστάσεις ακρόασης από περισσότερο από ποτέ. Με το AutoSense OS ™ 3.0 / 4.0, που αναπτύχθηκε με χρήση τεχνητής νοημοσύνης και Binaural VoiceStream Technology ™, μπορείτε να απολαύσετε καλύτερη ανάκληση μνήμης και να καταβάλετε λιγότερη προσπάθεια ακρόασης στο θόρυβο.

Απολαύστε καλύτερη κατανόηση της ομιλίας στο θόρυβο και σε μεγάλη απόσταση με το Roger, καθώς και λιγότερη προσπάθεια ακρόασης στο θόρυβο και εκπλαγείτε με το πόσο καλά αποδίδουν τα ακουστικά σας στην καθημερινή σας ζωή.

Συνδέονται με smartphone, τηλεοράσεις, μικρόφωνα Roger κ.α

Το να μένουμε συνδεδεμένοι είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Το Phonak Naída ™ είναι τα πρώτα πολύ δυνατά  BTE στον κόσμο με κλήσεις hands-free που μπορούν να συνδεθούν απευθείας σε smartphone iOS ή Android * ή σε άλλα τηλέφωνα με δυνατότητα Bluetooth® για streaming  οποιουδήποτε είδους ήχου και στα δύο αυτιά. Οι κλήσεις μπορούν να απαντηθούν, να τερματιστούν ή να απορριφθούν με ένα απλό πάτημα του κουμπιού και τα ενσωματωμένα μικρόφωνα επιτρέπουν εντελώς ανοιχτές συνομιλίες (hands free).

Τα Paradise και Marvel λειτουργούν με όλες τις ασύρματες συσκευές σας, όχι μόνο με το τηλέφωνό σας και παρέχει επίσης streaming  στερεοφωνικής ποιότητας για μουσική, βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία, podcast και άλλα. Χρησιμοποιήστε τα ακουστικά βαρηκοΐας όπως ασύρματα ακουστικά  σας, για να συνδεθείτε καθημερινά με όλες τις ηλεκτρονικές πηγές ήχου για κορυφαία ποιότητα streaming.

Διαθέτουν επίσης τεχνολογία AirStream ™ για να παρέχουν κορυφαία ροή από οποιαδήποτε τηλεόραση ή στερεοφωνικό σύστημα. Με το Phonak TV Connector, μια απλή λύση plug and play, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας  τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε τα ασύρματα ακουστικά σας, και ακόμη καλύτερα, επειδή οι συσκευές μπορούν να διακρίνουν μεταξύ streaming και μουσικών σημάτων και να προσαρμόζονται αυτόματα για βελτιστοποιημένη ποιότητα ήχου.

Η τεχνολογία Airstream χρησιμοποιείται επίσης για streaming από το Phonak PartnerMic. Είναι εύκολο στη χρήση για συνομιλίες ενας  προς ενα και είναι πάντα κατευθυντική ανεξάρτητα από τη θέση.

Σε καταστάσεις όπου ο θόρυβος και η απόσταση επηρεάζουν την ακοή σας, η κατανόηση της ομιλίας μπορεί να είναι ακόμη δύσκολη. Εδώ έρχεται η τεχνολογία Roger ™ για την ενίσχυση της απόδοσης της ακοής σας. Το Phonak Naída ™ διαθέτει το RogerDirect ™ που επιτρέπει στην τεχνολογία Roger να μεταδίδει τον ήχο απευθείας  στα ακουστικά βαρηκοΐας χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε έναν εξωτερικό δέκτη (απαιτείται εγκατάσταση).

Έξυπνες εφαρμογές

Με τα ακουστικά βαρηκοΐας Virto M-312 έρχεται η εφαρμογή myPhonak app με διαφορετικές λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να ικανοποιείτε τις προσωπικές σας ανάγκες όταν είναι απαραίτητο. Το τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε και να ελέγχετε την ένταση και τις συχνότητες των ακουστικών βαρηκοΐας σας, να επιλέγετε προγράμματα για καθορισμένες καταστάσεις ακρόασης και να δημιουργείτε τις δικές σας προτιμώμενες ρυθμίσεις για συγκεκριμένες καταστάσεις ακρόασης. Το my hearing aids εμφανίζει πληροφορίες κατάστασης των συνδεδεμένων ακουστικών βαρηκοΐας και των αξεσουάρ. Το Hearing Diary σας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το ακουστικό σας σε διάφορα περιβάλλοντα και να στείλει άμεσα αυτά τα σχόλια στον ειδικό της ακοής σας. Τέλος, Remote Support function επιτρέπει στον ακοοπροθετιστή σας να ρυθμίζει απομακρυσμένα τα ακουστικά σας σε πραγματικό χρόνο.

Αξιόπιστο

Το Naída ™ είναι το πιο αξιόπιστο ακουστικό βαρηκοΐας. Το Naída ™ μπορεί να προσφέρει αξιόπιστα την απαιτούμενη ισχύ για τη διαχείριση μιας σοβαρής έως βαθιάς απώλειας ακοής. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Paradise και Marvel, το νέο Naída ™ ενσωματώνει ένα πολύ δυνατό  ακουστικό βαρηκοΐας με αποκλειστικές  τεχνολογίες απόδοσης που παρέχουν αξιόπιστα την απαιτούμενη ισχύ για τη διαχείριση της απώλειας ακοής σας. Το στιβαρό του περίβλημα, σάς δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες γνωρίζοντας ότι τα ακουστικά σας θα λειτουργούν αξιόπιστα και θα αντέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες ακουστικές καταστάσεις.

Τα Naída με μία ματιά
Τύπος

Οπισθωτιαίο

Πάθηση

Μέτρια έως πολύ σοβαρή

Χαρακτηριστικά
 • Binaural VoiceStream Technology™
 • AutoSense OS™ 3.0/ 4.0
 • Speech in Noise
 • NoiseBlock
 • Sound Recover2
 • RogerDirect™
Επίπεδα Τεχνολογίας
 • Premium (90)
 • Advanced (70)
 • Standard (50)
 • Essential (30)
Χαρακτηριστικά εμβοών
 • Tinnitus balance
Γνωρίστε τα Naída

δοκιμάστε τα νέα Naída,
δωρεάν!

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Που βρισκόμαστε;
Δείτε εδώ τα σημεία μας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ