Οι ειδικοί στην ακοή

Γνωρίστε την Galiotos earcare

Η υποστήριξη της ακοής, αποτελεί μια επένδυση στην ίδια σας την υγεία και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Είναι μια απόφαση που θα υποστηρίζει και θα βελτιώνει διαχρονικά την οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική σας αλληλεπίδραση.

Με 55 χρόνια εμπειρίας, στη Galiotos earcare  θέλουμε τα βήματα, στην επιλογή της δικής σας λύσης, να είναι μεθοδικά και ορθά ώστε να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Είμαστε η πιο εξειδικευμένη επιστημονικά ομάδα στην Ελλάδα, ακοολόγων, λογοπεδικών και εμβιοϊατρικών μηχανικών. Διαθέτουμε συστήματα REM (Real Ear Measurement) και RECD (Real Ear to Coupler Difference) για την απόλυτη ακοολογική ταύτιση των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας με την πάθησή σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη φροντίδα της δικής σας ακουστικής.

Κοντά μας, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε με εμπιστοσύνη τις ενδεδειγμένες λύσεις.

Ορθή τιμολογιακή πολιτική

Στη Galiotos earcare προσφέρουμε γκάμα λύσεων καλύπτοντας κάθε ανάγκη και οικονομικό προϋπολογισμό.

Δωρεάν συντήρηση και έλεγχος

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος συντήρησης των ακουστικών σας όταν τα προμηθεύεστε από την Galiotos earcare.

55 ΧΡΟΝΙΑ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Για 55 συνεχή χρόνια, η οικογένεια του Χρήστου και της Μαργαρίτας Γαλιώτου, δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας, κοχλιακών εμφυτευμάτων και βοηθημάτων ακοής με την μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία. Ξεκινώντας από την Ομόνοια, προ δεκαετιών, με ενθουσιασμό, προσωπική εμπειρία και με τη δύναμη των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, προχωρήσαμε με προσεκτικά βήματα στην ανάπτυξη και συνεχίζουμε σήμερα ακόμα πιο δυναμικά!

Η επένδυση στους ανθρώπους μας, στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις υποδομές μας, μας καθιστούν την πιο εξειδικευμένη πλέον ομάδα στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε τη βαρηκοΐα, τις δυσκολίες και τα εμπόδια στην καθημερινή ζωή και έχουμε την γνώση να σας βοηθήσουμε να τα ξεπεράσετε.

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Δωρεάν ραντεβού
Προγραμματίστε ένα!
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ