ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΒΟΕΣ

Τι είναι οι εμβοές;

Οι εμβοές, είναι μια κατάσταση κατά την οποία ο ασθενής/πελάτης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί προσωποποιημένα, ανάλογα με την δική του συγκεκριμένη περίσταση.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος με χαμηλό επίπεδο ενόχλησης από τις εμβοές, δεν χαρακτηρίζεται ως ασθενής, και ένα μεγάλο μέρος της αντιμετώπισής τους, εστιάζει ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Συνυπάρχουσες καταστάσεις όπως βαρηκοΐα, στρες, ή άλλες πιθανές παθολογικές καταστάσεις πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και να αποκλείονται λοιποί κίνδυνοι υγείας του πελάτη, που μπορεί να οδήγησαν στις εμβοές.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Kατηγορίες εμβοών και λύσεις

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΗΤΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ;
Λιγότερο από 1 λεπτό, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

Το στάδιο αυτό είναι προειδοποιητικό. Προκαλείται συχνά από στρες, μυϊκή ένταση και έλλειψη ύπνου. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή τη φάση είναι να μην πανικοβληθείτε. Μείνετε ήρεμοι ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή σας. Προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος της καθημερινής σας ζωής. Συνιστάται καθημερινός διαλογισμός.

Λιγότερο από 1 ώρα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

Τότε έχουμε οξεία μορφή. Αίτια μπορεί να είναι ακουστικό τραύμα (πυροβολισμός, δυνατή μουσική) , φλεγμονές των ώτων ή μεταβολές στην πίεση του αίματος. Είναι δυνατή η αποτελεσματική αντιμετώπιση των εμβοών, όμως θα πρέπει να δράσετε άμεσα. Λιγότερο στρες, περισσότερη χαλάρωση, κατάποση αρκετής ποσότητας νερού θα βοηθήσουν στην ισορροπία του οργανισμού. Επίσης προτείνεται καθημερινή χρήση ακουστικών βοηθημάτων χαλάρωσης και ανακούφισης για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Περισσότερο από 1 ώρα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

Σε αυτό το στάδιο, η αντιμετώπιση των εμβοών απαιτεί ολιστική θεραπεία. Δεν πρέπει να παραμελήσουμε το βουητό γιατί μετά από αυτό το στάδιο η θεραπεία τους γίνεται δυσκολότερη. Για διαταραχές ύπνου η θεραπεία πρέπει να περιλαμβάνει θεραπεία ύπνου.

Μόνιμα, περισσότερο από 1 χρόνο

Τότε έχουμε το στάδιο μόνιμων εμβοών. Το στάδιο αυτό αποτελεί μια δύσκολη κατάσταση στην οποία τα άτομα έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους για ζωή και την ελπίδα τους για θεραπεία. Η πιθανότητα για πλήρη υποχώρηση των εμβοών είναι μικρή, όχι όμως απίθανη.

Με την χρήση ακουστικής ενίσχυσης για περιπτώσεις βαρηκοϊας πετυχαίνουμε εξασθένηση των εμβοών και σε συνδυασμό με τη χρήση κατάλληλων βοηθημάτων ανακούφισης και χαλάρωσης, η ζωή των ατόμων με εμβοές βελτιώνεται σημαντικά.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 4170 400.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΜΒΟΩΝ

Οι 4 κύριες προτεινόμενες αντιμετωπίσεις για τις εμβοές, αποσκοπούν στον αποχαρακτηρισμό του πελάτη ως ασθενή, ή την ανακούφιση από τις εμβοές και των συνοδών επιρροών τους στην ποιότητα ζωής.

Η ηχοθεραπεία, η δομημένη συμβουλευτική, τα ακουστικά βαρηκοΐας, και το CBT (γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία), καθώς και οι συνδυασμοί αυτών , προτείνονται ως ενδεδειγμένες προσεγγίσεις. Τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα μάλιστα, δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα ειδικά στην λύση εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας και συνδυασμούς αυτής της προσέγγισης.

 

Εμείς ως επαγγελματίες στον χώρο εφαρμογής ακοολογικών λύσεων, αξιολογούμε την επίπτωση των εμβοών στην καθημερινότητα του ασθενή, και προτείνουμε κατόπιν αξιολόγησης του και των εμβοών του, την καλύτερη δυνατή λύση, είτε συμβουλεύοντας και ενημερώνοντας, σε συνδυασμό με την παραπομπή σε εφαρμογές δομημένης συμβουλευτικής ή ηχοθεραπείας, είτε εφαρμόζοντας ακουστικά βαρηκοΐας και συνδυασμούς των παραπάνω, είτε παραπέμποντας σε κατάλληλου ειδικούς για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπείες.

 

 

Ανακούφιση από τις εμβοές

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας σημειώνοντας στα σχόλια ΕΜΒΟΕΣ

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Που βρισκόμαστε;
Δείτε εδώ τα σημεία μας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ