Το σωστό ακουστικό βαρηκοΐας

Ποιο ακουστικό βαρηκοΐας να διαλέξω

H επιλογή του κατάλληλου βοηθήματος ακοής γίνεται πάντα σε συνεργασία μαζί σας. Οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη είναι η ηλικία, ο βαθμός δυσκολίας που παρουσιάζετε, η αισθητική προτίμηση, οι χώροι στους οποίους κινείστε και οι κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες συμμετέχετε και πρέπει να αντιμετωπίζετε με τη μέγιστη επιτυχία. Με ειδικά τεστ ελέγχουμε τα αποτελέσματα και τη βελτίωση που σας προσφέρεται στην αντίληψη ομιλίας, διάκρισης ήχων, επικοινωνίας στο τηλέφωνο και παρακολούθησης στην τηλεόραση.

Ανακαλύψτε τα οφέλη των ακουστικών βαρηκοΐας. Μάθετε πώς τα ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας

Κατά μέσο όρο, τα άτομα με απώλεια ακοής χρειάζονται πέντε έως επτά χρόνια για να αναζητήσουν λύσεις ακοής. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά χρόνων δημιουργούνται παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις  και πολλές επαναλήψεις από τους συνομιλητές.

Οι λόγοι είναι πολυάριθμοι, αλλά συχνά ακούγεται η ξεπερασμένη  δικαιολογία αλλά και πεποίθηση ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας αποτελούν ένδειξη γήρατος ή αδυναμίας. Είναι ατυχές, αλλά η ματαιοδοξία ενός ατόμου μπορεί να γίνει εμπόδιο σε  μια τεράστια βελτίωση στην ακοή του. Τα ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να σας ωφελήσουν με πολλούς τρόπους.

Οφέλη των ακουστικών βαρηκοΐας

  1. Αυξάνουν την ασφάλειά σας: όχι μόνο συνειδητοποιείτε τους κινδύνους νωρίτερα, αλλά αναγνωρίζετε και από πού προέρχονται .
  2. Όταν πρόκειται για το κουδούνι πόρτας, του τηλεφώνου ή ανακοινώσεις μεγαφώνου, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να  χάσετε  πληροφορίες.
  3. Κάνει τα πράγματα ευκολότερα για τους γύρω σας: δεν χρειάζεται πλέον να ζητήσετε από κανέναν να επαναλάβει όσα είπε ή να μιλήσει πιο δυνατά.
  4. Δεν μιλάτε πλέον δυνατά και δεν αυξάνετε την ένταση της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.
  5. Αποφεύγετε παρεξηγήσεις: σε συνομιλίες αντιλαμβάνεστε όχι μόνο λέξεις αλλά και την έμφαση, τις αποχρώσεις και την ένταση την ομιλίας και επομένως κατανοείτε καλύτερα τον συνομιλητή σας.
Δυο αυτιά ειναι καλύτερα από ένα

γνωρίστε το σημαντικό ρόλο
της αμφίπλευρης ακοής

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Που βρισκόμαστε;
Δείτε εδώ τα σημεία μας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ