ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΣ

Επιλέγοντας μόνο τις κορυφαίες

Παρακάτω θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες που διαθέτουμε στα ακοολογικά μας κέντρα

Phonak

PHONAK: η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στα ακουστικά βαρηκοΐας και τις λύσεις για παιδική βαρηκοΐα.

Με εμπειρία άνω των 70 ετών, εδρεύει σε πάνω από 100 χώρες και στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων με απώλεια ακοής.

Με υπερυψηλή τεχνολογία και ξεπερνώντας περιορισμούς, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κατανοούν και να απολαμβάνουν πλήρως τους ήχους στην φυσιολογική τους χροιά.

Στη Phonak είναι δεδομένο πως η καλή ακοή είναι απαραίτητη για να απολαμβάνουμε την ζωή, κάθε στιγμή. 

Διαβάστε περισσότερα στο PHONAK website

PHILIPS

PHILIPS: Για παραπάνω από 125 χρόνια, η Philips βελτιώνει διαρκώς τις ζωές των ανθρώπων παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις.

H Philips κατέχει μοναδική παγκόσμια θέση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για καταναλωτές και επαγγελματίες.

Ακούστε καλύτερα εκεί που μετράει περισσότερο. Τα βοηθήματα ακοής Philips HearLink σάς βοηθούν να ακούτε καλύτερα. Με καλύτερη ακοή, θα μπορείτε πλέον να νιώσετε τον ενθουσιασμό στις φωνές των εγγονιών σας. Θα μπορείτε να διακρίνετε τις λέξεις, τις διαφορετικές αποχρώσεις στη φωνή και τις εκφράσεις τους και να συνδέεστε μαζί τους. Έτσι θα μοιράζεστε εμπειρίες και θα  ζείτε την κάθε στιγμή. Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε απερίσπαστα εμπειρίες που περνούν από γενιά σε γενιά.

Η Philips Hearing Solutions δεσμεύεται να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων παρέχοντας καινοτόμες, με δυνατότητα μεταξύ τους σύνδεσης, λύσεις στον χώρο της φροντίδας της ακοής. Με τα βοηθήματα ακοής Philips HearLink, η φροντίδα της ακοής περνάει σε άλλο επίπεδο. Σύγχρονες και ενδιαφέρουσες λύσεις προς όφελος τόσο των επαγγελματιών ακοής όσο και των ανθρώπων που ζουν με βαρηκοΐα. Επειδή στη Philips Hearing Solutions : υπάρχει πάντα τρόπος να κάνουμε τη ζωή καλύτερη.

Διαβάστε περισσότερα στο PHILIPS HEARLINK website

EORA

EORA: Τα μοναδικά κοσμήματα που περιέχουν διακριτική ακουστική συσκευή για τη σύγχρονη γυναίκα

Είτε μιλάτε με αγαπημένους, με συναδέλφους ή ακούτε μουσική – ένα ακουστικό βοηθά πολλές γυναίκες με δυσκολία ακοής να είναι ξανά σίγουρες για τη ζωή τους.

Τα κοσμήματα ακρόασης της EORA είναι όμορφα σκουλαρίκια με ενσωματωμένο και κρυμμένο, υψηλής πιστότητας ακουστικό βαρηκοΐας. Αυτά τα όμορφα αξεσουάρ θα τονώσουν την προσωπικότητά σας καθώς ενισχύουν την ομορφιά και το στυλ σας ενώ σας βοηθούν με τους υπέροχους ήχους της ζωής. Μέχρι τώρα, τα κλασσικά ακουστικά βαρηκοΐας ήταν είτε πολύ βαριά, πολύ μεγάλα ή δεν παρήγαγαν ικανοποιητικό ήχο.

Γνωρίστε κοντά μας την πολύ μεγάλη συλλογή κοσμημάτων. Κάθε κόσμημα κρύβει μια μικρή, ισχυρή συσκευή ακοής που αναπτύχθηκε με κορυφαία Ελβετική τεχνολογία!

Διαβάστε περισσότερα στο EORA website

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ
ADVANCED BIONICS

ADVANCED BIONICS: Τα κορυφαία κοχλιακά εμφυτεύματα Αμερικής

Η Advanced Bionics Αμερικής, μέλος του παγκόσμιου ομίλου SONOVA, είναι μια από τις κορυφαίες τεχνολογικά εταιρείες στον τομέα των κοχλιακών εμφυτευμάτων και δημιουργεί σύγχρονες και αξιόπιστες συσκευές. Ιδρύθηκε το 1993 και είναι η μοναδική αμερικανική εταιρεία που αναπτύσσει πρωτοποριακή τεχνολογία κοχλιακών εμφυτευμάτων, αποκαθιστώντας την ακοή σε πολλούς ανθρώπους και επιτρέποντας στους λήπτες κοχλιακών εμφυτευμάτων να ακούσουν τη ζωή, στο παρόν, στο μέλλον και για την υπόλοιπη ζωή τους.

Σήμερα, η Advanced Bionics αναπτύσσει, κατασκευάζει και θέτει στη διάθεσή μας τα πιο αξιόπιστα και πιο αποδοτικά κοχλιακά εμφυτεύματα του κόσμου.

 

Διαβάστε περισσότερα στo ADVANCED BIONICS website

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Που βρισκόμαστε;
Δείτε εδώ τα σημεία μας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ