ΑΚΟΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαδικασίες για τον έλεγχο της ακουστικής ικανότητας

Η έγκαιρη διάγνωση μετά από έναν πλήρη ακοολογικό έλεγχο σας δίνει την δυνατότητα της άμεσης αντιμετώπισης στην περίπτωση που επιβεβαιώνεται οποιουδήποτε βαθμού απώλεια ακοής.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
Ακοομετρική διαδικασία

Μια ειδική συσκευή (ακοόμετρο) χρησιμοποιείται για να μετρήσει τους χαμηλότερους τόνους που μπορείτε να ακούσετε. Θα ακούσετε διάφορους τόνους/ συχνότητες, από χαμηλές έως υψηλές, σε διάφορα επίπεδα. Το εύρος αυτών των συχνοτήτων εμπεριέχει όλους τους ήχους που ακούγονται στην καθημερινή ομιλία. Θα σας ζητηθεί να σηκώνεται το χέρι σας ή να πιέζεται ένα πλήκτρο όταν ακούτε τους τόνους. Ο ειδικός σε θέματα ακοής θα καθορίσει με βάση τις απαντήσεις σας, τις χαμηλότερες εντάσεις που μπορείτε να ακούσετε σε κάθε συχνότητα και θα τις καταγράψει σε ένα γράφημα που καλείτε ακοόγραμμα. Tο ακοόγραμα βοηθάει στην ανίχνευση του τύπου και του βαθμού της ακουστικής απώλειας που έχετε.

Τυμπανομετρία

Αυτά τα τεστ μετρούν την ικανότητα του μέσου αυτιού να μεταδίδει τον ήχο. Μπορεί να ανιχνεύσουν συγκέντρωση υγρού στο χώρο του μέσου αυτιού, μια διάτρηση της τυμπανικής μεμβράνης ή άλλα προβλήματα σχετιζόμενα με το μέσο αυτί.

Διαδικασία Ομιλίας

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, δεν θα σας ζητηθεί μόνο να ανταποκριθείτε σε διάφορους ήχους αλλά θα ακούσετε και θα πρέπει να απαντήσετε και σε ομιλία είτε σε μορφή λέξεων είτε σε μορφή προτάσεων. Αυτό παρέχει στους ειδικούς πληροφορίες για την ικανότητά σας να ανιχνεύετε και να διακρίνετε την ομιλία.

Δωρεάν Δοκιμή

Πραγματική δοκιμή έως 15 ημέρες, χωρίς επιβάρυνση
και χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση!
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Δωρεάν ραντεβού
Προγραμματίστε ένα!
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

ΚΛΕΙΣΙΜΟ