Ακολουθήστε το κύμα του κορυφαίου ήχου

 

Ήχος αναφοράς με μια ανατροπή:

 

Παρουσιάζουμε το Wave, την κορυφή της αναφορικής ακρόασης με μια μοναδική πινελιά. Βασιζόμενοι στο πρωτοποριακό μοντέλο ναυαρχίδα μας, το Avant, επιδιώξαμε να εξερευνήσουμε νέες ακουστικές προοπτικές, παραμένοντας πιστοί στην κεντρική του φιλοσοφία. Εφοδιασμένο με την τεχνολογία οδηγών SoundzCore2 , αξιοποιώντας 7 οδηγούς Sonion BA και ένα crossover 4 δρόμων, το Wave αναδεικνύει τη δέσμευσή μας στην ακρίβεια και την αμεροληψία, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για studio monitoring καθώς και ηχοληψία.

 

Αλλά δεν το ονομάσαμε Wave χωρίς λόγο. Η νεότερη δημιουργία μας προσφέρει περισσότερα από απλά μια ουδέτερη ακουστική προσέγγιση. Με τη λειτουργία Immersive Mode ™, πήγαμε τα πράγματα ένα επίπεδο παραπέρα, προσφέροντας δύο ξεχωριστά διαφορετικά προφίλ ήχου στο ίδιο μόνιτορ. Και εδώ είναι το καλύτερο σημείο: η αλλαγή της ηχητικής υπογραφής είναι πιο εύκολη από ποτέ.
Το Wave ταράζει τα νερά στον τομέα του ήχου

 

Όπως η αρμονική κίνηση του ωκεανού, το Wave προσαρμόζεται για να ανταποκριθεί στις μοναδικές σας ανάγκες. Είναι μια απόδειξη της αφοσίωσής μας να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία που εντυπωσιάζει. Ανακαλύψτε την ευελιξία του Wave και απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στο στούντιο, εμβαθύνετε στο ρυθμό που σας καθηλώνει ή απλά απολαύστε την ισορροπημένη ακρίβεια του ουδέτερου ήχου. Η επιλογή είναι δική σας και το Wave είναι έτοιμο να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα του προσωπικού ήχου.

 

 • 4 οδηγοί BA για ουδέτερη και αναφορική απόκριση μπάσων: Ζήστε τη δύναμη της ακριβούς αναπαραγωγής μπάσων με την ειδική ομάδα τεσσάρων οδηγών BA. Αυτοί οι οδηγοί έχουν ρυθμιστεί με μεγάλη προσοχή για να παρέχουν μια ουδέτερη και αναφορική απόκριση μπάσων, προσφέροντας ακριβείς και καλοπροσδιορισμένες χαμηλές συχνότητες. Χάρη στη λειτουργία Immersive Mode ™, το Wave μεταμορφώνεται σε ένα άκρως ισχυρό και δυνατό monitor, ικανό να παράγει καταιγιστικά, εξαιρετικά βαθιά μπάσα.
 • 2 οδηγοί BA για ομαλή παρουσία φωνητικών και οργάνων: Εμβαθύνετε στον γοητευτικό κόσμο της φωνής και των οργάνων με το ειδικά σχεδιασμένο δίδυμο οδηγών BA. Αυτοί οι δύο οδηγοί είναι βελτιστοποιημένοι για να παρέχουν ομαλή και φυσική χροιά φωνής και μουσικών οργάνων, επιτρέποντας σε κάθε στίχο και οποιαδήποτε διακριτική λεπτομέρεια να λάμψει.
 • 1 οδηγός BA για καθαρότατα πρίμα με εξαιρετική επέκταση και ανάλυση: Απολαύστε τη λαμπρότητα των καθαρότατων υψηλών συχνοτήτων, χάρη στον εξαιρετικής απόδοσης μεμονωμένο οδηγό BA. Με εξαιρετική επέκταση και ανάλυση, αυτός ο οδηγός αναπαράγει τις λεπτομέρειες στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων με ακρίβεια και καθαρότητα.

Λειτουργία Immersive Mode ™

 

Το Wave διαθέτει τον προηγμένο μηχανισμό εναλλαγής που εφαρμόστηκε αρχικά στο Avant και σχεδιάστηκε ειδικά για απροβλημάτιστη προσαρμογή του ήχου. Με μια απλή εναλλαγή του διακόπτη, το Wave προσαρμόζεται αβίαστα στις προτιμήσεις σας, μετατρέποντας ένα ήρεμο ποτάμι σε ένα ισχυρό κύμα ή αντίστροφα. Είναι η γαλήνη πριν από τη θύελλα ή η θύελλα πριν από τη γαλήνη – όποια καλύπτει τη διάθεσή σας και το μουσικό σας ταξίδι.

 

Ενεργοποίησε τη λειτουργία Immersive Mode ™ και ανακάλυψε μια απόκριση μπάσων που χτυπάει σαν ισχυρό κύμα, προσφέροντας μια εμπειρία σαν αυτή σε κλαμπ, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο αφοσιωμένους λάτρεις του μπάσου αλλά και τις ανάγκες των καλλιτεχνών επί σκηνής. Νιώσε το βουητό και την ένταση καθώς η μουσική σε περιβάλλει και σε προσκαλεί να μπεις στο ρυθμό.

 

Απενεργοποίησε τη λειτουργία Immersive Mode ™ και απόλαυσε μια ουδέτερη απόκριση μπάσων, πιστή στο όραμά μας να προσφέρουμε μια ακουστική εμπειρία που θυμίζει ένα στούντιο μέσα στα αυτιά σας. Οι χαμηλές συχνότητες γίνονται πιο ήρεμες και γεμάτες έλεγχο, μιμούμενες την απόκριση των ηχείων monitor σε ένα δωμάτιο ηχογράφησης.

 

 

Πρωτοποριακή εφαρμογή Flex Fit Pro™

 

Η επιλογή ενός custom in-ear monitor αναμφίβολα αναβαθμίζει την εφαρμογή σε άλλο επίπεδο. Ωστόσο, η σκληρότητα του υλικού κατασκευής και η αύξηση της θερμοκρασίας εντός του ακουστικού πόρου συχνά αποτρέπουν την πολύωρη χρήση του.

 

Η τεχνολογία Flex Fit Pro ™ χρησιμοποιεί μια επαναστατική, flexible ρητίνη για την κατασκευή του τμήματος κάθε custom in-ear monitor που εισέρχεται στον ακουστικό πόρο. Το μοναδικό αυτό υλικό προσαρμόζεται πλήρως στη θερμοκρασία του αυτιού μέσα σε λίγα λεπτά, γίνοντας περισσότερο δροσερό, ιδιαίτερα μαλακό και αισθητά πιο άνετο συγκριτικά με τα συμβατικά custom εκμαγεία.

Ενισχυμένα, 1.4 mm πάχους κελύφη παρέχουν υψηλή αντοχή σε χτυπήματα από πτώσεις για μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια

Immersive Mode ™

O έλεγχος του μπάσου στα χέρια σου, μέσω ενός επαγγελματικού και μοναδικού μηχανισμού διακόπτη. Άφησέ το στην θέση off, και το μπάσο δένει περισσότερο με την υπόλοιπη μίξη, προσφέροντας μια ήπια απόκριση των χαμηλών συχνοτήτων. Ανέβασέ το στη θέση on, και τα χαμηλά γίνονται αυτομάτως πιο ζωηρά και γεμάτα. Έχεις την αίσθηση ότι σε περικλείουν και σε αγκαλιάζουν, γεμίζοντας αρμονικά τις χαμηλές συχνότητες. Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

 

Complex ™

Μεγιστοποιούμε την απόδοση των drivers, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Complex ™, την πιο αποτελεσματική τεχνολογία σχεδιασμού δικτύων crossover. Έτσι, πετυχαίνουμε ισορροπημένο ήχο, εξαλείφοντας  προβλήματα όπως Διαφορά φάσης, THD, αντιστοίχιση L & R.

 

Flex Fit Pro ™

Flex Fit Pro ™ technology employs a revolutionary flexible resin material in each custom in-ear monitor stem. This unique resin is fully adjustable to ear temperature within a few minutes of use, becoming cooler, softer, and considerably more comfortable compared to conventional custom molds.

 

SoundzCore2 ™

Το SoundzCore2™ αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας των οδηγών μας. Τα νέα μοντέλα Wave, Flame και Avant αντιπροσωπεύουν την κορυφή των Soundz in-ear monitor ακουστικών, εκμεταλλευόμενα τη δύναμη των πιο πρόσφατων και προηγμένων οδηγών και εξαρτημάτων διαθέσιμων στην αγορά, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένα με μια διάταξη οδηγών BA με εξαεριζόμενη επάνω πλευρά για τα μπάσα. Το SoundzCore2™ επιφέρει εξελίξεις στην ποιότητα του ήχου, παρέχοντας ανώτερη τεχνική απόδοση και οδηγώντας την ακουστική σας εμπειρία σε νέα επίπεδα.

Soundz 3D perfect fit tech

Σκανάρουμε, σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα in-ear monitors χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την πιο άνετη εφαρμογή στο αυτί

TECH SPECS

 

 • Driver Type/Count

  7 Sonion BA drivers per side
 • Driver Configuration

  4 bass / low-mids, 2 mid-high, 1 super-high
 • Frequency Response

  5Hz – 24kHz
 • Sensitivity

  105 dB/mW @ 1kHz
 • Impedance

  16.6 Ohms
 • Crossover

  Electrical 4-Way crossover
 • Bores

  Three bores
 • Isolation

  Up to -35 dB
9 / 10

 

 

 

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Ενημερωτικά έντυπα;
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ