Περισσότερο Headroom | Περισσότερη Ανάλυση | Περισσότερη Ακρίβεια

 

Το Dune αποτελεί την απόλυτη σκηνική εμπειρία

 

Το Dune είναι το πιο ακριβές in-ear ακουστικό για τραγουδιστές και μουσικούς επί σκηνής. Αποδίδει τα φωνητικά και τα όργανα ομαλά και με σαφήνεια, έτσι ώστε να μπορείτε να αντιληφθείτε κάθε λεπτομέρεια! Απολαύστε άπειρο headroom, διαύγεια και υψηλές συχνότητες που είναι ιδανικές για κάθε ζωντανό ερμηνευτή.

 

Εξοπλισμένο με την τεχνολογία οδηγών SoundzCore ™ και τη χρήση 6 BA drivers ρυθμισμένων με 3 δρόμων crossover, το Dune είναι το πλέον καθιερωμένο ακουστικό για απαιτητικούς ερμηνευτές και μουσικούς. Μετά την επιτυχία του Muse, επιδιώξαμε να βελτιώσουμε και να βελτιστοποιήσουμε αυτό που ήδη είχε καθιερωθεί ως το ιδανικό stage monitoring ακουστικό. Η εκτενής έρευνα και ανάπτυξη μας οδήγησε στη δημιουργία του Dune, της πιο δημοφιλούς πρότασης της Soundz για χρήση επί σκηνής.

 

Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται ένας live performer, το Dune το προσφέρει. Έχουμε βελτιώσει σημαντικά το headroom, το οποίο επιτρέπει ακραίες εντάσεις με μηδενική παραμόρφωση, χωρίς αρνητική επίδραση στην ποιότητα του ήχου.

 

Η ανάλυση που προσφέρεται από τον συνδυασμό των 6 οδηγών είναι πιο καθαρή από ποτέ, παρέχοντας λεπτομερή ήχο και εξαιρετική σαφήνεια κατά τη διάρκεια κάθε ζωντανής εκτέλεσης. Χάρη στη χαμηλή ευαισθησία και αντίσταση, το Dune είναι εξαιρετικά ευέλικτο όσον αφορά την οδηγησιμότητα, επιτρέποντας την εύκολη χρήση του με τις περισσότερες διαθέσιμες πηγές της αγοράς.

Με το Dune, κάθε ζωντανή εκτέλεση μετατρέπεται σε μια εντελώς νέα εμπειρία

Η ισορροπημένη φύση των χαμηλών συχνοτήτων, η σαφήνεια της μεσαίας ζώνης και οι γεμάτες ψηλές δημιουργούν ένα πραγματικά ξεχωριστό in-ear monitor.
4 BA drivers καλύπτουν τις χαμηλές και τις μεσαίες χαμηλές συχνότητες με ακρίβεια και ορθότητα, καθιστώντας το Dune ιδανικό για χρήση monitoring.
1 BA driver παρέχει πλήρες εύρος υψηλών μεσαίων, με φωνές και μουσικά όργανα που είναι ακριβώς καθορισμένα, λεπτομερή και τοποθετημένα στο χώρο του ήχου.
1 BA driver αφιερωμένος στις υψηλές και υπερυψηλές συχνότητες παρέχει καθαρά, γλυκά πρίμα γεμάτα ενέργεια και λάμψη χωρίς συμβιβασμούς.

Isolate ™

Με την τεχνολογία τρισδιάστατου σχεδιασμού Isolate  ™ διασφαλίζουμε ότι κάθε εκτυπωμένο in-ear monitor παρέχει την καλύτερη δυνατή απομόνωση, μπλοκάροντας έως και 35 dB εξωτερικού θορύβου!

 

Flex Fit Pro ™

Η τεχνολογία Flex Fit Pro ™ χρησιμοποιεί μια επαναστατική flexible 3D ρητίνη και εφαρμόζεται στο μέρος που μπαίνει μέσα στον ακουστικό πόρο. Αυτή η μοναδική ρητίνη προσαρμόζεται πλήρως στη θερμοκρασία του αυτιού μέσα σε λίγα λεπτά χρήσης, γίνεται πιο δροσερή, πιο μαλακή και αισθητά πιο άνετη σε σύγκριση με τα συμβατικά ακρυλικά καλούπια.

 

Soundz Core ™

Απελευθερώνοντας την Τεχνολογία Οδηγών Νέας Γενιάς. Το SoundzCore ™ κινεί την καρδιά της σειράς των in-ear monitor ακουστικών μας, προσφέροντας μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία. Στην πρώτη του γενιά, το SoundzCore ™ χρησιμοποιεί μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών και των δικτύων crossover, εξασφαλίζοντας συνεπή ποιότητα σε όλα τα μοντέλα Muse, Blade και Dune. Τα συγκεκριμένα ακουστικά μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία κατασκευής και προσφέρουν μια εναρμονισμένη απόδοση, ενώ χρησιμοποιούν επίσης μια διάταξη οδηγών BA με εξαεριζόμενη την πίσω πλευρά τους για τις χαμηλές συχνότητες.

 

Complex ™

Μεγιστοποιούμε την απόδοση των drivers, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Complex ™, την πιο αποτελεσματική τεχνολογία σχεδιασμού crossover δικτύων. Έτσι πετυχαίνουμε ισορροπημένο ήχο, εξαλείφοντας προβλήματα όπως Διαφορά φάσης, THD, αντιστοίχιση L & R.

Soundz 3D perfect fit tech

Σκανάρουμε, σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα in-ear monitors χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την πιο άνετη εφαρμογή στο αυτί

 

 

 

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Ενημερωτικά έντυπα;
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ