Απύθμενα Μπάσα | Συγκινητικά Μεσαία | Αέρινα Ψηλά

 

Φωτίζοντας το Δρόμο, Εκπέμποντας τον Ήχο:

Απελευθέρωσε μια Αρμονική Ένωση Ηχητικής Απόλαυσης

 

Εξοπλισμένο με την τεχνολογία οδηγών SoundzCore2™ και διαθέτοντας 8 οδηγούς Sonion BA που έχουν τοποθετηθεί σε μια διάταξη crossover 4-δρόμων, το Flame προσφέρει εντυπωσιακή και αμείωτη απόδοση ήχου. Από τα βαθιά, έντονα μπάσα, τα οργανικά, αναλυτικά μεσαία και τα ελεύθερα, διαυγή υψηλά, το τελικό αποτέλεσμα σας καλεί να επιστρέψετε και να ανακαλύψετε ξανά τη μουσική συλλογή σας. Ο ήχος του Flame είναι εδώ για να σας μαγέψει, όπως ακριβώς αν κοιτούσατε επίμονα μια λαμπερή φωτοβολίδα ψηλά στον σκοτεινό ουρανό.

 

Η ηχητική υπογραφή είναι ζεστή και μουσική ή αντικειμενική σε επίπεδο στούντιο, με μια απλή αλλαγή του διακόπτη. Το Flame έχει ρυθμιστεί με μεγάλη προσοχή για να αναδείξει κάθε λεπτομέρεια από τα αγαπημένα σας κομμάτια. Προσφέροντας μια ακριβή και μουσική απόδοση με εντυπωσιακές τεχνικές επιδόσεις, είναι ιδανικό για τους ερμηνευτές που επιθυμούν να αναδείξουν την παρουσία τους στη σκηνή, για τους απαιτητικούς μουσικόφιλους που αναζητούν φυσική και εκπληκτική αναπαραγωγή και για τους ηχολήπτες που αναζητούν ένα αξιόπιστο και ακριβές εργαλείο monitoring.

 

Στον σχεδιασμό του Flame, θέλαμε να προσφέρουμε μια μοναδική ηχητική εμπειρία στους ακροατές και να τους παρέχουμε έναν ήχο που αποτυπώνει πιστά όλες τις εκφάνσεις ενός κομματιού. Από τη χαμηλότερη νότα έως την υψηλότερη οκτάβα, το Flame αποκαλύπτει κρυμμένες λεπτομέρειες στη μουσική σας και αυξάνει την αίσθηση απόλαυσης στο μέγιστο βαθμό. Πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία για τον απαιτητικό ακροατή που δεν επιδέχεται τίποτα λιγότερο από άρτια ποιότητα ήχου σε μια φορητή λύση.
Αναπτύξτε μια άνευ προηγουμένου σύνδεση με τη μουσική

 

Ανεξάρτητα από τον καλλιτέχνη ή το είδος, το Flame σας διατηρεί πάντα συνδεδεμένο με τα αγαπημένα σας κομμάτια και σας επιτρέπει να τα απολαμβάνετε στο έπακρο. Μείνετε ήσυχοι, το Flame δεν κάνει πουθενά οικονομία: Ανάλυση, imaging, ηχητικό εύρος, ταχύτητα, δυναμική: ό,τι και να ζητήσετε, το Flame σας το παρέχει και με το παραπάνω.

 

  • Οι 4 οδηγοί BA είναι υπεύθυνοι για το δυναμικό sub-bass και την εκλεπτυσμένη υφή στα μεσαία μπάσα, τα οποία είναι άκρως ικανά να ακολουθήσουν γρήγορα, απαιτητικά κομμάτια. Τα χαμηλά μεσαία αποτυπώνονται πλήρως και με ακρίβεια ενώ τα συναισθήματα διατηρούνται και εκφράζονται με πιστότητα.
  • Οι 2 οδηγοί BA προσφέρουν εξαιρετικό όγκο σε κάθε νότα και σαφήνεια στα ψηλά μεσαία, με αποτέλεσμα αυθεντικά όργανα και ρεαλιστικά φωνητικά, σαν να βρίσκεστε στο δωμάτιο ηχογράφησης με τον καλλιτέχνη.
  • Οι 2 οδηγοί BA προσφέρουν άκρως λεπτομερή ψηλά με εξαιρετική υφή, αξιοσημείωτη επέκταση και απόλυτο έλεγχο, χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε ένα monitor παγκόσμιας κλάσης. Το Flame παρέχει αέρινα πρίμα γεμάτα ζωντάνια αλλά πάντα υπό απόλυτο έλεγχο.

Λειτουργία Immersive Mode ™

 

Το Flame διαθέτει τον προηγμένο μηχανισμό διακόπτη του κορυφαιου μας μοντέλου Avant, ο οποίος σχεδιάστηκε ειδικά για την απρόσκοπτη προσαρμογή του ηχητικού προφίλ. Με μια απλή αλλαγή του διακόπτη, το Flame προσαρμόζεται αβίαστα στις προτιμήσεις σας, με τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας ουδέτερης ή ενισχυμένης παρουσίασης των μπάσων να βρίσκεται στην άκρη των δαχτύλων σας.

 

Ενεργοποίησε τη λειτουργία Immersive Mode και απόλαυσε μια ελαφρώς αναβαθμισμένη απεικόνιση του μπάσου, με την προσθήκη μιας επιπλέον στρώσης ζεστασιάς για όσους αναζητούν μια περισσότερο μουσική αναπαράσταση ήχου. Η ενίσχυση των μπάσων εφαρμόζεται με προσοχή για να αποφευχθεί η υπερβολική επίδραση στις χαμηλές συχνότητες.

 

Απενεργοποίησε τη λειτουργία Immersive Mode και απόλαυσε μια πιο ουδέτερη απόκριση στα χαμηλά, ιδανική για ήρεμες ακροάσεις. Τα μπάσα κινούνται προς ουδέτερο επίπεδο, με μόνο μια μικρή έμφαση, παρέχοντας παράλληλα μια ακριβή απεικόνιση των οργάνων και των ανδρικών φωνών.

Πρωτοποριακή εφαρμογή Flex Fit Pro™

 

Η επιλογή ενός custom in-ear monitor αναμφίβολα αναβαθμίζει την εφαρμογή σε άλλο επίπεδο. Ωστόσο, η σκληρότητα του υλικού κατασκευής και η αύξηση της θερμοκρασίας εντός του ακουστικού πόρου συχνά αποτρέπουν την πολύωρη χρήση του.

 

Η τεχνολογία Flex Fit Pro ™ χρησιμοποιεί μια επαναστατική, flexible ρητίνη για την κατασκευή του τμήματος κάθε custom in-ear monitor που εισέρχεται στον ακουστικό πόρο. Το μοναδικό αυτό υλικό προσαρμόζεται πλήρως στη θερμοκρασία του αυτιού μέσα σε λίγα λεπτά, γίνοντας περισσότερο δροσερό, ιδιαίτερα μαλακό και αισθητά πιο άνετο συγκριτικά με τα συμβατικά custom εκμαγεία.

Ενισχυμένα, 1.4 mm πάχους κελύφη παρέχουν υψηλή αντοχή σε χτυπήματα από πτώσεις για μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια

Immersive Mode ™

O έλεγχος του μπάσου στα χέρια σου, μέσω ενός επαγγελματικού και μοναδικού μηχανισμού διακόπτη. Άφησέ το στην θέση off, και το μπάσο δένει περισσότερο με την υπόλοιπη μίξη, προσφέροντας μια ήπια απόκριση των χαμηλών συχνοτήτων. Ανέβασέ το στη θέση on, και τα χαμηλά γίνονται αυτομάτως πιο ζωηρά και γεμάτα. Έχεις την αίσθηση ότι σε περικλείουν και σε αγκαλιάζουν, γεμίζοντας αρμονικά τις χαμηλές συχνότητες. Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

 

Complex ™

Μεγιστοποιούμε την απόδοση των drivers, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Complex ™, την πιο αποτελεσματική τεχνολογία σχεδιασμού δικτύων crossover. Έτσι, πετυχαίνουμε ισορροπημένο ήχο, εξαλείφοντας  προβλήματα όπως Διαφορά φάσης, THD, αντιστοίχιση L & R.

 

Flex Fit Pro ™

Flex Fit Pro ™ technology employs a revolutionary flexible resin material in each custom in-ear monitor stem. This unique resin is fully adjustable to ear temperature within a few minutes of use, becoming cooler, softer, and considerably more comfortable compared to conventional custom molds.

 

SoundzCore2 ™

Το SoundzCore2™ αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας των οδηγών μας. Τα νέα μοντέλα Wave, Flame και Avant αντιπροσωπεύουν την κορυφή των Soundz in-ear monitor ακουστικών, εκμεταλλευόμενα τη δύναμη των πιο πρόσφατων και προηγμένων οδηγών και εξαρτημάτων διαθέσιμων στην αγορά, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένα με μια διάταξη οδηγών BA με εξαεριζόμενη επάνω πλευρά για τα μπάσα. Το SoundzCore2™ επιφέρει εξελίξεις στην ποιότητα του ήχου, παρέχοντας ανώτερη τεχνική απόδοση και οδηγώντας την ακουστική σας εμπειρία σε νέα επίπεδα.

Soundz 3D perfect fit tech

Σκανάρουμε, σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα in-ear monitors χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την πιο άνετη εφαρμογή στο αυτί

TECH SPECS

 

Driver Type/Count
8 Sonion BA drivers per side
Driver Configuration
4 bass / low-mids, 2 mid-high, 2 super high
Frequency Response
5Hz – 24kHz
Sensitivity
103 dB/mW @ 1kHz
Impedance
16.6 Ohms
Crossover
Electrical 4-Way crossover
Bores
Three bores
Isolation
Up to -35 dB

 

 

 

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Ενημερωτικά έντυπα;
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ