Ασύγκριτη Ανάλυση | Τεράστιο Ηχητικό Πεδίο | Πραγματικά Υψηλή Πιστότητα

 

Ανακάλυψε έναν νέο κόσμο ήχου

Φαντάσου να μπορούσες να απολαύσεις τη μουσική και να ξεχνούσες τον εξοπλισμό.
Μια απαιτητική και σχεδόν ακατόρθωτη αποστολή.

 

Εξοπλισμένο με την καινοτόμα τεχνολογία οδηγών SoundzCore2 ™ και διαθέτοντας 10 Sonion οδηγούς BA ανά πλευρά με ένα προηγμένο δίκτυο crossover 4 δρόμων, η ηχητική απόδοση της ναυαρχίδας μας έχει ρυθμιστεί διεξοδικά για να προσφέρει μια μουσική και απόλυτα απολαυστική εμπειρία ακρόασης.
Αισθανθείτε βυθισμένοι σε ένα ολογραφικό ηχητικό πεδίο που διευρύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακούστε τα όργανα να διαχωρίζονται και να καθορίζονται με σαφήνεια. Οπτικοποιήστε νότες που είναι μεγαλοπρεπείς και επιβλητικές. Απολαύστε ακρίβεια στην απεικόνιση και αψεγάδιαστη συνοχή.
Το Avant είναι ο ιδανικός σύντροφος τόσο για τους ερμηνευτές επί σκηνής που δεν επιθυμούν τίποτα λιγότερο από απόλυτα υψηλή πιστότητα, όσο και για τους λάτρεις της μουσικής που αναζητούν μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία.

Το Avant επαναπροσδιορίζει το τι μπορεί να προσφέρει ένα κορυφαίο ακουστικό
 • 4 οδηγοί BA προσφέρουν βαθιά μπάσα και απτά μεσαία μπάσα, με γρήγορες μεταβάσεις και ευχάριστη, γεμάτη αίσθηση. Τα χαμηλά μεσαία είναι αισθητά και πλούσια στο χρωματισμό τους.
 • 2 οδηγοί BA είναι υπεύθυνοι για τα υψηλά μεσαία με εξαιρετική ανάλυση και ρεαλιστικό ορισμό, παρουσιάζοντας πλήρη και ακριβή οποιαδήποτε φωνητική και οργανική απεικόνιση.
 • 4 οδηγοί BA αποδίδουν τις υψηλές συχνότητες με μαεστρία και αψεγάδιαστη εκτέλεση, προσφέροντας πλούσιες λεπτομέρειες, έκταση και ανάλυση χωρίς ανεπιθύμητη οξύτητα.

 

Immersive Mode: Λάτρεις του μπάσου, ενωθείτε!

 

Μερικές φορές το μόνο που θέλεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις. Είναι όμως άλλες στιγμές που νιώθεις την ανάγκη να μπεις στο ρυθμό και να νιώσεις το beat. Μην ανησυχείς, το Avant είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σου.
Η νέα μας ναυαρχίδα έρχεται εξοπλισμένη με τη νέα λειτουργία Immersive Mode ™: ο έλεγχος του μπάσου στα χέρια σου, μέσω ενός επαγγελματικού και μοναδικού μηχανισμού διακόπτη. Άφησέ το στη θέση off, και το μπάσο δένει περισσότερο με την υπόλοιπη μίξη, προσφέροντας μια ήπια απόκριση των χαμηλών συχνοτήτων.

 

Ανέβασέ το στη θέση on, και τα χαμηλά γίνονται αυτομάτως πιο ζωηρά και γεμάτα. Έχεις την αίσθηση ότι σε περικλείουν και σε αγκαλιάζουν, γεμίζοντας αρμονικά τις χαμηλές συχνότητες.
Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

 

Ενεργοποίησε τη λειτουργία Immersive Mode ™ και απόλαυσε μια ελαφρώς αναβαθμισμένη απεικόνιση του μπάσου, με την προσθήκη μιας επιπλέον στρώσης ζεστασιάς για όσους αναζητούν μια περισσότερο μουσική αναπαράσταση ήχου. Η ενίσχυση των μπάσων εφαρμόζεται με προσοχή για να αποφευχθεί η υπερβολική επίδραση στις χαμηλές συχνότητες.

 

Απενεργοποίησε τη λειτουργία Immersive Mode ™ και απόλαυσε μια πιο ουδέτερη απόκριση στα χαμηλά, ιδανική για ήρεμες ακροάσεις. Τα μπάσα κινούνται προς ουδέτερο επίπεδο, με μόνο μια μικρή έμφαση, παρέχοντας παράλληλα μια ακριβή απεικόνιση των οργάνων και των ανδρικών φωνών.

 

Καλωσήρθατε στον κόσμο της απόλυτης άνεσης

 

Η επιλογή ενός custom in-ear monitor αναμφίβολα αναβαθμίζει την εφαρμογή σε άλλο επίπεδο. Ωστόσο, η σκληρότητα του υλικού κατασκευής και η αύξηση της θερμοκρασίας εντός του ακουστικού πόρου συχνά αποτρέπουν την πολύωρη χρήση του.

 

Η τεχνολογία Flex Fit Pro ™ χρησιμοποιεί μια επαναστατική, flexible ρητίνη για την κατασκευή του τμήματος κάθε custom in-ear monitor που εισέρχεται στον ακουστικό πόρο. Το μοναδικό αυτό υλικό προσαρμόζεται πλήρως στη θερμοκρασία του αυτιού μέσα σε λίγα λεπτά, γίνοντας περισσότερο δροσερό, ιδιαίτερα μαλακό και αισθητά πιο άνετο συγκριτικά με τα συμβατικά ακρυλικά καλούπια.

Ενισχυμένα, 1.4 mm πάχους κελύφη παρέχουν υψηλή αντοχή σε χτυπήματα από πτώσεις για μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια

Immersive Mode ™

O έλεγχος του μπάσου στα χέρια σου, μέσω ενός επαγγελματικού και μοναδικού μηχανισμού διακόπτη. Άφησέ το στην θέση off, και το μπάσο δένει περισσότερο με την υπόλοιπη μίξη, προσφέροντας μια ήπια απόκριση των χαμηλών συχνοτήτων. Ανέβασέ το στη θέση on, και τα χαμηλά γίνονται αυτομάτως πιο ζωηρά και γεμάτα. Έχεις την αίσθηση ότι σε περικλείουν και σε αγκαλιάζουν, γεμίζοντας αρμονικά τις χαμηλές συχνότητες. Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

 

Complex ™

Μεγιστοποιούμε την απόδοση των drivers, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Complex ™, την πιο αποτελεσματική τεχνολογία σχεδιασμού δικτύων crossover. Έτσι, πετυχαίνουμε ισορροπημένο ήχο, εξαλείφοντας  προβλήματα όπως Διαφορά φάσης, THD, αντιστοίχιση L & R.

 

Flex Fit Pro ™

Flex Fit Pro ™ technology employs a revolutionary flexible resin material in each custom in-ear monitor stem. This unique resin is fully adjustable to ear temperature within a few minutes of use, becoming cooler, softer, and considerably more comfortable compared to conventional custom molds.

 

SoundzCore2 ™

Το SoundzCore2™ αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας των οδηγών μας. Τα νέα μοντέλα Wave, Flame και Avant αντιπροσωπεύουν την κορυφή των Soundz in-ear monitor ακουστικών, εκμεταλλευόμενα τη δύναμη των πιο πρόσφατων και προηγμένων οδηγών και εξαρτημάτων διαθέσιμων στην αγορά, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένα με μια διάταξη οδηγών BA με εξαεριζόμενη επάνω πλευρά για τα μπάσα. Το SoundzCore2™ επιφέρει εξελίξεις στην ποιότητα του ήχου, παρέχοντας ανώτερη τεχνική απόδοση και οδηγώντας την ακουστική σας εμπειρία σε νέα επίπεδα.

Soundz 3D perfect fit tech

Σκανάρουμε, σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα in-ear monitors χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την πιο άνετη εφαρμογή στο αυτί

    TECH SPECS

 

 • Driver Type/Count
  10 Sonion BA drivers per side
 • Driver Configuration
  4 bass / low-mids, 2 mid-high, 4 super high
 • Frequency Response
  5Hz – 24kHz
 • Sensitivity
  105 dB/mW @ 1kHz
 • Impedance
  16.2 Ohms
 • Crossover
  Electrical 4-Way crossover
 • Bores
  Three bores
 • Isolation
  Up to -35 dB

 

 

 

Κλείστε Ραντεβού

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση
και δοκιμάστε δωρεάν τα ακουστικά σας
για 15 ημέρες!

Αθέατα · Σύγχρονα · Επαναφορτιζόμενα
Ακουστικά Βαρηκοΐας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Έξοδος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Δωρεάν ραντεβού
Προγραμματίστε ένα!
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επιλέξτε τον τρόπο που σας
εξυπηρετεί.
Λάβετε δωρεάν στο σπίτι,
έντυπα για την ενημέρωσή σας

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ