ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ελάτε με τους αγαπημένους σας στο κέντρο μας στο Ηράκλειο και δώστε τους το πιο πολύτιμο δώρο.
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε για να κανονίσουμε άμεσα το ραντεβού σας.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Μαζί ακούμε τις ανάγκες των αγαπημένων σας

Πόσα εμπόδια μπορεί να έχει η καθημερινή επικοινωνία όταν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο έχει δυσκολία ακοής;

Έρευνες δείχνουν πως οι κοινωνικές επαφές τους μειώνονται, οι σχέσεις και οι συζητήσεις γίνονται πιο δύσκολες ενώ οι απλές δραστηριότητες αρχίζουν να κρύβουν κινδύνους επειδή οι ίδιοι δεν θέλουν να δεχτούν πως δεν ακούνε καθαρά.

Στη GALIOTOS® earcare πιστεύουμε πως με επιστημονική φροντίδα και τις κατάλληλες λύσεις ακοής, η ζωή των αγαπημένων σας προσώπων μπορεί να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα και να συνεχίζετε να χτίζετε μαζί νέες αναμνήσεις. Εμείς είμαστε δίπλα σας για να ακούμε τις ανάγκες σας έχοντας ως προτεραιότητα την ομαλή αποκατάσταση της ακοής τους. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας ειδικών και με μια ολοκληρωμένη σειρά από εξελιγμένα ακουστικά προϊόντα έχουμε στόχο να κάνουμε την επικοινωνία σας πιο εύκολη και άμεση από ποτέ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ, ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!
Κάντε το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σας.
Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με την ομάδα των ειδικών ακοής μας και ελάτε στο κέντρο ακοολογικών εφαρμογών μας στο Ηράκλειο Κρήτης, για:
Δωρεάν εκτίμηση ακουστικής ικανότητας​

Διαρκεί λίγα λεπτά και συζητάτε με την ομάδα ειδικών άμεσα το αποτέλεσμα και το μέγεθος της δυσκολίας, ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για τους αγαπημένους σας.​

Δωρεάν δοκιμή

Επιστρέψτε σπίτι σας με μια λύση που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου. Δίχως καμία υποχρέωση αγοράς ή επιβάρυνση.

Καθημερινή υποστήριξη για ότι χρειαστείτε

Μας καλείτε όποτε χρειαστείτε και θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
η ομάδα των ειδικών μας

Η πιο εξειδικευμένη επιστημονικά ομάδα ακοολόγων, λογοπεδικών και εμβιοϊατρικών μηχανικών βρίσκεται δίπλα σας για να ακούσει τις ανάγκες των αγαπημένων σας ανθρώπων και να βρείτε μαζί τις λύσεις ακοής που θα καλύψουν τις ανάγκες τους και θα ξανακάνουν απλή και άμεση την καθημερινή σας επικοινωνία.

Μιλήστε απευθείας μαζί τους για να σας συμβουλέψουν ακόμη και πριν την επίσκεψη στο κέντρο ακοολογικών εφαρμογών.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2810 334000
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ζωή είναι γεμάτη με ήχους και μηνύματα. Στόχος μας στη GALIOTOS® earcare είναι να μη χάνουν οι άνθρωποί σας την αίσθηση της ακοής, αλλά να μπορούν να συμμετέχουν κανονικά σε οποιαδήποτε κοινωνική δράση και επαφή. Αυτό που ζητάτε για την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων είναι λύσεις ακοής που προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

Εξαιρετική ακουστική
και ευκρίνεια
Μικροσκοπικά και
αθέατα
Συνδεσιμότητα με κινητά
και τηλεόραση
Επαναφορτιζόμενα,
χωρίς μπαταρίες

Οι λύσεις ακοής της Philips Hearlink συνθέτουν ένα σύνολο από προτάσεις ακουστικών που θα κάνουν και εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να νιώθετε ανεξαρτησία και ασφάλεια απολαμβάνοντας ανενόχλητη επικοινωνία.

Ακούστε την αγάπη, ​
χαρείτε την κάθε στιγμή​
ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ PHILIPS
Τους αξίζει το καλύτερο

Ακούστε καλύτερα εκεί που μετράει περισσότερο.
Τα βοηθήματα ακοής Philips HearLink βοηθούν τους αγαπημένους μας να ακούν καλύτερα. Με καλύτερη ακοή, θα μπορούν πλέον να νιώσουν τον ενθουσιασμό στις φωνές των εγγονιών τους. Θα μπορούν να διακρίνουν τις λέξεις, τις διαφορετικές αποχρώσεις στη φωνή και να συνδέεστε μαζί τους. Έτσι θα μοιράζεστε εμπειρίες και να ζείτε την κάθε στιγμή. Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε απερίσπαστα εμπειρίες που περνούν από γενιά σε γενιά. ​

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Philips σήμερα καλώντας τους ειδικούς μας.​

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2810 334000
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελάτε με τους αγαπημένους σας στο κέντρο μας στο Ηράκλειο και δώστε τους το πιο πολύτιμο δώρο. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε για να κανονίσουμε άμεσα το ραντεβού σας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.