T 210 41.70.400   ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ   EN
η ακοή μουακουστικά βαρηκοΐαςπαιδική ακοήκοχλιακά εμφυτεύματαεμβοέςeshopη ομάδα μας

1 στους 6 με δυσκολία ακοής

H μείωση της αίσθησης της ακοής αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο που παρατηρείται σε πολλούς ανθρώπους και χρειάζεται αντιμετώπιση, γεγονός που δεν θα πρέπει να δημιουργεί απογοήτευση ή ένταση στη ζωή μας.

Η άμεση αντιμετώπιση είναι αναγκαία, ώστε να επιτραπεί στο άτομο μια ομαλή κοινωνική διαβίωση χωρίς εντάσεις και ανασφάλειες.

 
ΕΙΣΑΓΩΓΗΠΑΘΗΣΕΙΣΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΚΟΗΣΛΥΣΕΙΣON-LINE ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΟΗΣ

αντιμετωπίζοντας τη μείωση ακοής

Εφόσον δεν προκύπτει κάποιο ιατρικό πρόβλημα το οποίο θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή ή εγχείρηση, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ειδικό σε θέματα τεχνητής αποκατάστασης της ακοής. Ο ειδικός είναι σε θέση να αξιολογήσει και να επιλέξει το κατάλληλο ακουστικό βοήθημα. Τα ακουστικά βαρηκοΐας επαναφέρουν περίπου σε φυσιολογικά επίπεδα την ακοή μας, βελτιώνοντας έτσι αποτελεσματικά την επικοινωνία σας με το περιβάλλον που ζείτε.

Τι μπορεί να κάνει ένα ακουστικό βαρηκοΐας ;

 • Να δυναμώσει τους ήχους στην απαιτούμενη ένταση που χρειάζονται οι υποβαθμισμένες συχνότητες
 • Να προσδώσει ευκρίνεια στην ομιλία στις περισσότερες συνθήκες
 • Να σας βοηθήσει να ακούσετε συγκεκριμένες συχνότητες καλύτερα, όπως τα σύμφωνα υψηλών συχνοτήτων (σ, τ, θ, φ και σχ)
 • Να σας επιτρέψει να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις
 • Να επιβραδύνει ή και να σταματήσει την συνεχιζόμενη απώλεια ακοής
 • Να σας επιτρέψει να γίνετε ενεργά και δημιουργικά μέλη της κοινωνίας (οικογένεια, φίλοι, εργασία, διασκέδαση)
 • Να αποδυναμώσει (σε πολλές περιπτώσεις) την ένταση των εμβοών.

Τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει ένα ακουστικό βαρηκοΐας ;

 • Να σας επαναφέρει το σύνολο της φυσιολογικής ακοής
 • Να σας δώσει την ικανότητα να ακούτε την ομιλία τέλεια με την παρουσία και άλλων ήχων περιβάλλοντος
 • Να μετατρέψει παραμορφωμένους ήχους σε καθαρό ήχο
 • Να σας επιτρέψει να ακούτε μόνο ότι εσείς επιθυμείτε

Πως λειτουργεί ένα Ακουστικό Βαρηκοΐας ;

Ο ήχος μπαίνει στο ακουστικό βαρηκοΐας μέσω ενός μικρό ανοίγματος και συλλαμβάνεται από το μικρόφωνο. Υπάρχει ένας ενισχυτής μέσα στο ακουστικό βαρηκοΐας που ενισχύει τον ήχο. Ο ενισχυμένος ήχος εξέρχεται από το ακουστικό βαρηκοΐας από το μεγάφωνο και οδηγείται εντός του ακουστικού πόρου. Μια πολύ μικρή σε μέγεθος μπαταρία παρέχει ενέργεια στο ακουστικό. Ανάλογα με τον τύπο του ακουστικού βαρηκοΐας, η ένταση μπορεί να ρυθμίζεται αυτόματα από τη συσκευή ή από το χρήστη με ένα μικρό ρυθμιστικό στο εξωτερικό μέρος του βοηθήματος.

Πόσο καιρό θα κρατήσει ένα Ακουστικό Βαρηκοΐας;

Ο κύκλος ζωής ενός ακουστικού βαρηκοΐας με σωστή συντήρηση είναι τυπικά από τέσσερα έως έξι χρόνια.

Τι θα πρέπει να γνωρίζω πριν προμηθευτώ ένα ακουστικό βαρηκοΐας;

Συζητήστε με τους ειδικούς σε θέματα ακοής, αν μια συσκευή θα αποτελούσε σημαντική βοήθεια για την περίπτωσή σας. Αν ναι, καθορίστε μαζί πια αισθητική μορφή και πια τεχνολογία είναι η πλέον κατάλληλη για εσάς.

Είναι αναγκάιο να ψάξετε αρκετά τις παρεχόμενες λύσεις. Ρωτήστε για τους τύπους και τις τεχνολογίες των ακουστικών βαρηκοΐας και ζητήστε να σας δοθούν έντυπες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Επισκευθείτε τα website των εταιρειών και διαβάστε περισσότερες πληροφορίες. Βρείτε αν υπάρχουν επιστημονικές έρευνες σχετικές με τα προτεινόμενα ακουστικά βαρηκοΐας που επιβεβαιώνουν τα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά τους.

Στα ραντεβού σας για την επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας πάντα να έχετε ένα συγγενή ή φίλο μαζί σας. Επειδή θα λάβετε πολλές πληροφορίες συγκεντρωμένες, είναι χρήσιμο να έχετε ένα δεύτερο άτομο που θα μπορεί να κρίνει και να συζητήσει μαζί σας τις διαφορές που είδε σε εσάς κατά την διάρκεια των δοκιμασιών.

Πάντα να προσέρχεστε στα προγραμματισμένα ραντεβού επανελέγχου που θα σας ζητηθούν για την ορθή παρακολούθηση της προσαρμογής σας.

Μην χάνετε επαφή με τους ειδικούς της ακοής σας κατά την διάρκεια της αρχικής εφαρμογής και προσαργογής. Καλέστε τους αμέσως αν η συσκευή δεν λειτουργεί, αν πληγώνει το αυτί σας ή σφυρίζει όταν είναι τοποθετημένο εντός του αυτιού.

Κρατήστε ένα ημερολόγιο με τις καλές ή με τις κακές ακουστικές σας εμπειρίες. Αυτό θα βοηθήσει και θα παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στον ειδικό σας κατά την διάρκεια της επόμενης επίσκεψής σας.

Σημειώνετε σε ένα χαρτί τις απορίες και τις δυσκολίες που έχετε και να τις αναφέρετε στα ραντεβού σας με τον ειδικό. Στο ίδιο χαρτί να σημειώνετε και τις απαντήσεις που λαμβάνετε.

εκτίμηση ακοής

 
          newsletter  
 
ακολουθήστε μας:   |   Facebook   |   Twitter   |   YouTube   |   
 
η ομάδα μας

Η ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare ειδικεύεται, με εμπειρία 42 χρόνων, στην αποκατάσταση των δυσκολιών ακοής, των παθήσεων βαρηκοΐας και κώφωσης με σύγχρονα ακουστικα βαρηκοιας και κοχλιακά εμφυτεύματα.

Παράλληλα, διαθέτει την πιο μεγάλη συλλογή βοηθημάτων στην Ελλάδα για την ακρόαση της τηλεόρασης/ μουσικής, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βοηθήματα για την εξυπηρέτηση κωφών καθώς και βοηθήματα ομιλίας (λαρυγγόφωνα).

© earcare 2001-2020
 
τηλέφωνο επικοινωνίας

210-4170.400

 
ετικέτες

ακουστικα βαρηκοιας τιμες τιμη φθηνα οικονομικα ικα εοππυ βαρυκοια ακουστικο ψηφιακό ψηφιακη ψηφιακα αθεατα αθεατο δυνατο δυνατα τηλεφωνα τηλεφωνο ασυρματα bluetooth audioservice phonak unitron siemens oticon akoustica medica rexton θεσσαλονικη ωτασπίδες ωτοασπιδες προστασια ακοη ακοης εμβοες εμβοη βουητο αυτι αυτια κωφος κωφωση ξυπνητηρια δονηση ηλικιωμενοι ηλικιωμενος συμβαση μπακακος θεραπεια συμπτωματα κοχλιακο κοχλιακα εμφυτευμα εμφυτευματα b δεν ακουω καλα συγχρονα βοηθηματα κατ'οικον ενδοκαναλικα πισω ωτορινολαρυγγολογος ωρλ αορατο μπαταριες rayovac ακουογραμμα ακοογραμμα μετρηση εκτιμηση Ακουστικά, κατάστημα ακουστικών, ακουστικά βαρηκοΐας, ακουστικό, αυτιά, ακουστικά μικρά, ακουστικά CIC, ακουστικά μεγάλα, ακουστικά μέσα στο αυτί, ακουστικά αδιάβροχα, ακουστικά μέσα στο νερό, ακουστικά πίσω από το αυτί, ακουστικά ψείρες, εκμαγείο, κέλυφος, σιλικόνη, καλούπι, βύσμα, Tek, ασύρματα ακουστικά, ασύρματη τεχνολογία, ακουστικά που επικοινωνούν, επικοινωνία, Bluetooth, ωτοσκόπιο, φούσκα, αφυγραντής, ακοή, βαρηκοΐα, ακούω χαμηλά, ακούω δυνατά, σφύριγμα, βοή, μικροφωνισμός, ανάδραση, ενίσχυση, ενισχυτής, Θεσσαλονίκη, ακουστικά βαρηκοΐας Θεσσαλονίκη, κέντρο βαρηκοΐας, κέντρο Θεσσαλονίκης, συστήματα ανάλυσης φωνής και ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ήχων, στροβοσκόπιο, στροβοσκόπηση, κατάποση, διάγνωση, μηχανήματα, δυσφαγία, στίγμα, κοινωνικό στίγμα , διάκριση ομιλίας, καταλαβαίνω, κατανόηση ομιλίας, καθαρισμός ακουστικών, καθαρισμός εκμαγείων, συντήρηση, αφυγραντής, αφύγρανση, ηλεκτρικός αφυγραντής, σωληνάκια, λαστιχάκια, ξυπνητήρι βαρήκοων, ωτοασπίδες, αναβράουσες ταμπλέτες, κάψουλες αφύγρανσης, σπρέι καθαρισμού, σπρέι απολύμανσης, παιδικά ακουστικά, παιδική βαρηκοΐα, παιδί, νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, βαρηκοΐα αγωγιμότητας, μικτή βαρηκοΐα, οστεόφωνα, ακουστικά γυαλιά, service ακουστικών, επισκευές ακουστικών, εργαστήριο κατασκευής εκμαγείων, εργαστήριο κατασκευής ακουστικών, κατασκευή κελυφών , ακοόγραμμα, έλεγχος ακοής, έλεγχος βαρηκοΐας, ακουόγραμμα, εμβοές, αποκατάσταση εμβοών, αποκατάσταση βαρηκοΐας, miniTek, Tek