T 210 41.70.400   ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ   EN
η ακοή μουακουστικά βαρηκοΐαςπαιδική ακοήκοχλιακά εμφυτεύματαεμβοέςeshopη ομάδα μας

εμβοές

Οι εμβοές είναι ο ιατρικός όρος για το βουητό που ακούει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στο ένα, στα δύο αυτιά ή μέσα στο κεφάλι. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό φαινόμενο.

 
ΕΙΣΑΓΩΓΗΣΤΑΔΙΑ ΕΜΒΟΩΝON-LINE TESTΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣΜΕΘΟΔΟΣ SOFTLASER

εμβοές - νέες τεχνικές αντιμετώπισης

εμβοέςΟι πρόσφατες στατιστικές φανερώνουν πως περίπου ένας στους τέσσερις έχει βιώσει βουητό στο ένα, στα δύο αυτιά ή μέσα στο κεφάλι. Περίπου το 10% ακούει το βουητό αδιάλειπτα για 5 λεπτά ή περισσότερο, ενώ το 3% πάσχει από μόνιμες εμβοές. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσει κάποιος θεραπεία, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες για μείωση ή εξάλειψη των εμβοών.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το 99% των εμβοών έχουν ήπιο αίτιο. Κύριο αίτιο τους θεωρείται το άγχος του μοντέρνου τρόπου ζωής και η διαδικασία της γήρανσης. Για να είναι κάποιος απόλυτα σίγουρος για την μέθοδο θεραπείας θα πρέπει να επισκεφθεί και να συμβουλευτεί ΩΡΛ ιατρό ειδικευμένο σε εμβοές. Αν η διάγνωση είναι θετική, ο ιατρός θα συνταγογραφήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Πολύ συχνά όμως η φαρμακευτική αγωγή δεν οδηγεί σε απτά αποτελέσματα, και έτσι τα άτομα τα οποία πάσχουν από χρόνια βουητά συχνά χάνουν την ελπίδα για ανάρρωση.

Σε συνεργασία με ειδικούς κλινικής έρευνας αναπτύχθηκε μια νέα μέθοδος θεραπείας που βασίζεται στην τεχνολογία Laser.

θεραπεία Softlaser

Θεραπεία Softlaser Η Ελβετική Soft Laser τεχνολογία προσφέρει μια εναλλακτική λύση για την θεραπεία των εμβοών (βουητό των αυτιών) και άλλων παρόμοιων διαταραχών του έσω αυτιού, όπως εξασθένηση της ακοής λόγω εμβοών, πίεση των αυτιών, νόσο Meniere (ίλιγγος), οξεία μείωση και / ή παραμόρφωση της ακοής.

Το Soft Laser αποτελείται από την μονάδα παραγωγής του Laser ( MedicLaser: 5mW ισχύς εξόδου, 650nm μήκος κύματος) και το τμήμα εφαρμογής στο αυτί (EarTool: οπτική ίνα). Η θεραπεία μπορεί να διεξαχθεί σε οποιοδήποτε χώρο εξυπηρετεί το χρήστη π.χ. στο σπίτι.

Η χρήση είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη. Η δέσμη του laser διαπερνά ακόμη και τα βαθύτερα υποδόρια στρώματα και λειτουργεί ως θεραπευτική βιο-διέγερση απευθείας στο μεταβολισμό του συνδετικού ιστού. Αυτό οδηγεί σε ταχεία αναγέννηση των ακουστικών κυττάρων, διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος , επιτάχυνση της κυτταρικής διαίρεσης και ενεργοποίηση συγκεκριμένων μορίων άμυνας.

Mηχανισμός αναγέννησης Πολλές διαταραχές προκαλούνται από την έλλειψη του μορίου Τριφωσφορικής Αδενοσύνης (ATP), μια μορφή αποθήκευσης της κυτταρικής ενέργειας απαραίτητη για την ζωή. Το ATP είναι βασικό συστατικό/στοιχείο των κυττάρων. Τα μιτοχόνδρια (cell power-plants) παρέχουν ATP ενέργεια στις κυτταρικές διαδικασίες με την καύσης γλυκόζης. Ανεπάρκεια του ATP οδηγεί τα κύτταρα σε φθορά και τελικά σε καταστροφή, Η εστίαση της δέσμης του Laser (650nm μήκος κύματος) προκαλεί καύση της γλυκόζης αυξάνοντας τον εφοδιασμό σε ATP. Η τεχνική SoftLaser επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων του ακουστικού συστήματος που δεν έχουν καταστραφεί.

Η αρχή του Eartool είναι να εστιάζει με ακρίβεια την απαιτούμενη ενέργεια από το Medic Laser στην πάσχουσα περιοχή διαμέσου οπτικών ινών. Το νέο Eartool εφαρμόζει άνετα στο κεφάλι και είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε η δέσμη να φτάνει με ακρίβεια το έσω ους. Έτσι διαχέεται περισσότερη ενέργεια στο αυτί που βελτιώνει την επιτυχία της θεραπείας και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Λεπτομερείς οδηγίες για ατομική θεραπεία περιέχονται στο EarLaser. Στην περίπτωση χρόνιας πάθησης εμβοών, διαταραχών ύπνου, δυσκολία στη χαλάρωση η θεραπεία πρέπει να συνοδεύεται από λύσεις μουσικής ηχοκάλυψης εμβοών (δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Η μέθοδος θεραπείας με laser υποβλήθηκε με επιτυχία σε μακροπρόθεσμη δοκιμή σε νοσοκομεία. Η θετική επίδραση της δέσμης Laser παρουσιάζεται σε επιστημονικές μελέτες και δημοσιεύσεις (διαθέσιμες).Γνωρίστε και αποκτήστε όλες τις λύσεις μας στο on-line κατάστημα, επιλέγοντας την εικόνα παρακάτω :
 
          newsletter  
 
ακολουθήστε μας:   |   Facebook   |   Twitter   |   YouTube   |   
 
η ομάδα μας

Η ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare ειδικεύεται, με εμπειρία 42 χρόνων, στην αποκατάσταση των δυσκολιών ακοής, των παθήσεων βαρηκοΐας και κώφωσης με σύγχρονα ακουστικα βαρηκοιας και κοχλιακά εμφυτεύματα.

Παράλληλα, διαθέτει την πιο μεγάλη συλλογή βοηθημάτων στην Ελλάδα για την ακρόαση της τηλεόρασης/ μουσικής, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βοηθήματα για την εξυπηρέτηση κωφών καθώς και βοηθήματα ομιλίας (λαρυγγόφωνα).

© earcare 2001-2020
 
τηλέφωνο επικοινωνίας

210-4170.400

 
ετικέτες

ακουστικα βαρηκοιας τιμες τιμη φθηνα οικονομικα ικα εοππυ βαρυκοια ακουστικο ψηφιακό ψηφιακη ψηφιακα αθεατα αθεατο δυνατο δυνατα τηλεφωνα τηλεφωνο ασυρματα bluetooth audioservice phonak unitron siemens oticon akoustica medica rexton θεσσαλονικη ωτασπίδες ωτοασπιδες προστασια ακοη ακοης εμβοες εμβοη βουητο αυτι αυτια κωφος κωφωση ξυπνητηρια δονηση ηλικιωμενοι ηλικιωμενος συμβαση μπακακος θεραπεια συμπτωματα κοχλιακο κοχλιακα εμφυτευμα εμφυτευματα b δεν ακουω καλα συγχρονα βοηθηματα κατ'οικον ενδοκαναλικα πισω ωτορινολαρυγγολογος ωρλ αορατο μπαταριες rayovac ακουογραμμα ακοογραμμα μετρηση εκτιμηση Ακουστικά, κατάστημα ακουστικών, ακουστικά βαρηκοΐας, ακουστικό, αυτιά, ακουστικά μικρά, ακουστικά CIC, ακουστικά μεγάλα, ακουστικά μέσα στο αυτί, ακουστικά αδιάβροχα, ακουστικά μέσα στο νερό, ακουστικά πίσω από το αυτί, ακουστικά ψείρες, εκμαγείο, κέλυφος, σιλικόνη, καλούπι, βύσμα, Tek, ασύρματα ακουστικά, ασύρματη τεχνολογία, ακουστικά που επικοινωνούν, επικοινωνία, Bluetooth, ωτοσκόπιο, φούσκα, αφυγραντής, ακοή, βαρηκοΐα, ακούω χαμηλά, ακούω δυνατά, σφύριγμα, βοή, μικροφωνισμός, ανάδραση, ενίσχυση, ενισχυτής, Θεσσαλονίκη, ακουστικά βαρηκοΐας Θεσσαλονίκη, κέντρο βαρηκοΐας, κέντρο Θεσσαλονίκης, συστήματα ανάλυσης φωνής και ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ήχων, στροβοσκόπιο, στροβοσκόπηση, κατάποση, διάγνωση, μηχανήματα, δυσφαγία, στίγμα, κοινωνικό στίγμα , διάκριση ομιλίας, καταλαβαίνω, κατανόηση ομιλίας, καθαρισμός ακουστικών, καθαρισμός εκμαγείων, συντήρηση, αφυγραντής, αφύγρανση, ηλεκτρικός αφυγραντής, σωληνάκια, λαστιχάκια, ξυπνητήρι βαρήκοων, ωτοασπίδες, αναβράουσες ταμπλέτες, κάψουλες αφύγρανσης, σπρέι καθαρισμού, σπρέι απολύμανσης, παιδικά ακουστικά, παιδική βαρηκοΐα, παιδί, νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, βαρηκοΐα αγωγιμότητας, μικτή βαρηκοΐα, οστεόφωνα, ακουστικά γυαλιά, service ακουστικών, επισκευές ακουστικών, εργαστήριο κατασκευής εκμαγείων, εργαστήριο κατασκευής ακουστικών, κατασκευή κελυφών , ακοόγραμμα, έλεγχος ακοής, έλεγχος βαρηκοΐας, ακουόγραμμα, εμβοές, αποκατάσταση εμβοών, αποκατάσταση βαρηκοΐας, miniTek, Tek